Velg en side

Nye Opel Corsa-e

Nå er den fantastiske Opel Corsa-e endelig på plass i våre butikker. Ta turen innom for å oppleve den. Fra kr. 269.900,-

Inkludert gratis hjemmelader. Verdi 15.990,-.*

OPPTIL 337 KM REKKEVIDDE

Den nye Corsa-e kan gi deg en imponerende rekkevidde på 337 km1 uten å måtte lade. Med noen få triks som hastighet, personlig kjørestil og oppvarming er det enkelt å få maksimalt ut av rekkevidden til Corsa-e.

LADES OPP 80% PÅ 30 MINUTTER

Raskt og enkelt: Lad Corsa-e batteriet opp til 80% på 30 minutter1

Elektrisitet lønner seg 

Det er flere håndfaste grunner til å bytte til elektrisk: Dra fordel av de lave samlede driftskostnadene takket være statlige subsidier og billigere serviceturer!

KLASSELEDENDE EGENSKAPER. UTMERKET STØTTE.

MER GØY, LENGRE REKKEVIDDE

Hvordan er din kjørestil? Den nye Corsa-e lar deg velge: sportsmodus øker moroa, ECO-modus øker rekkevidden. Valget er ditt.

E-mobilitet gjort enkelt

Lær alt om viktige emner, for eksempel forskjellige former for e-mobilitet, maksimerer rekkevidden, elektriske kjøretøybatterier og totale driftskostnader.

SMART TEKNOLOGI

Fra lademuligheter til mobilitetstjenester: Opel Services for elektriske biler tilbyr en jevn og bekymringsløs start på e-mobilitet

DESIGN

UTVENDIG

Nye Opel Corsa-e viser tydelig hva tysk ingeniørkunst står for av presisjon og design. Den har fått et dynamisk frontparti, en iøynefallende profil og et bakparti som skiller seg ut i mengden. Nye Corsa er tiltalende fra alle vinkler. 

INTERIØR

Innvendig vil du bli slått av det presise håndverket, de elegante detaljene og den høye materialkvaliteten. Det sportslige instrumentpanelet er en langt større bil verdig og gir lyst til å legge ut på veien med det samme. 

FELGER

Hvis størrelse betyr noe, så er 16″ eller 17″ alminiumsfelger (ekstrautstyr) godt valg. Vil du legge til fargekontrast? De eksklusive 17″ «lettmetallfelgene i sort / sølv gir ikke bare en vakker kontrast, men er også lette og aerodynamiske – og øker dermed effektiviteten.

VELG TAKFARGE

Hva er din stil? Med det elegante fargede taket (ekstrautstyr) kan du supplere den foretrukne lakkfargen din med svart eller hvitt. Eventuelt kan du velge panorama soltaket (ekstrautstyr) hvis du ønsker deg et enda lysere og luftigere interiør.

INNOVASJONER

INTELLILUX LED®  MATRIX

Se og bli sett. Som første bil i sin klasse er den utstyrt med IntelliLux LED Matrix-frontlykter (ekstrautstyr), som gir like god sikt som fjernlys uten å blende medtrafikantene. Veien lyses  optimalt opp – i alle situasjoner.

ADAPTIV FARTSHOLDER

Med adaptiv fartsholder (ekstrautstyr) får du en stressfri kjøreopplevelse. Den akselerer og bremser ned automatisk og sørger for å holde trygg avstand til bilen foran til enhver tid.

AKTIV FILHOLDER

Aktiv filholder (ekstrautstyr) bringer deg et skritt nærmere en selvkjørende bil og gjør tilværelsen tryggere og mer behagelig ved langkjøring på motorvei. Systemet benytter seg av et kamera øverst i frontruten og flere sensorer plassert rundt om på bilen. Den smarte løsningen hjelper deg å styre og holde stø kurs innenfor filoppmerkingen. Dermed blir du mindre sliten på langturer. (Hold alltid hendene på rattet når du kjører.)

 

DIGITALT INSTRUMENTPANEL

Det intuitive og brukervennlige infotainmentsystemet er lett å betjene uten å miste konsentrasjonen om veien. Med det heldigitale instrumentpanelet (ekstrautstyr) har du alt du trenger å vite om hastighet, navigasjon og mye mer akkurat hvor du trenger det –  rett foran øynene.

RYGGEKAMERA MED 180° PANORAMAVINKEL

Nå har det blitt tryggere og enklere å rygge, særlig i byen og på små og trange parkeringsplasser. Ryggekameraet med panoramavinkel (ekstrautstyr) gir deg 180-graders overblikk i fugleperspektiv over bakpartiet på Corsa og det som måtte befinne seg i umiddelbar nærhet. Du trenger aldri mer grue deg til å rygge!

AVANSERT PARKERINGSASSISTENT

Få hjelp til parkeringen! Det avanserte parkeringsassistentsystemet (ekstrautstyr) finner fram til ledige parkeringsplasser og styrer bilen inn på plassen. Alt du trenger å gjøre, er å styre gass- og bremsepedalen. Det kaller vi stressfri parkering!

TOPP KOMFORT

OPPVARMEDE SETER OG SKINNRATT

Oppvarmede seter (ekstrautstyr) for deg og din sidekamerat, mens det oppvarmede rattet (ekstrautstyr) sørger for varme hender. Når du først har satt deg, vil du ikke reise deg opp igjen.

SKINNSETER

Nyt førsteklasses komfort med Corsa-e skinnseter (ekstrautstyr), justerbar for sjåføren og passasjeren. Passasjersetet tilbyr ISOFIX-montering som lar deg enkelt klikke barnesetet på plass.

BAGASJEROM

Mye bagasje? 267 liter bagasjeromskapasitet betyr at du kan få plass til alt. Enda mer baggasje? Legg ned baksetene og maksimer bagasjeplassen. 

TILKOBLING

NAVIGASJON

INFOTAINMENT

TRÅDLØS LADING

MORSOM KJØRING

SPORTY YTELSE

Når det gjelder kjøremoro, spiller den nye Corsa-e i første rekke: 0-100 km/t på 8,1 sekunder uten giring og med øyeblikkelig dreiemoment. En helt ny form for kjøreglede. 

MINUMUM LYD, MAKSIMUM KRAFT

Støy er også forurensning. Det gir desto større grunn til å glede seg over den nye og støyfrie Corsa-e. Den stillegående elmotoren bidrar aktivt til å redusere støyforurensningen samtidig som den gir deg en mer avslappende kjøreopplevelse. 

PERFEKT INTEGRERT BATTERI

Batteriet til Corsa-e sitter under for- og baksetene. Dette sikrer ikke bare en maksimal bagasjerom, den støtter også et lavt tyngdepunkt for god kjøredynamikk. 

1Teoretisk verdi, beregnet basert på opptil 337 km WLTP-rekkevidde. På hurtiglader (100kw). Reflekterer lading fra tom. Ladetiden kan variere avhengig av ladestasjonens type og kraft, utetemperaturen på ladepunktet og batteritemperaturen.

* Inkludert opptil 10 meter kabel, festemateriell, sikring, 3 timer montering og inntil totalt 60 km kjøring.

Diktervegen 8, 5532 Haugesund
Telefon: 52 70 60 00

Rådhusgaten 1, 4270 Åkrehamn
Telefon: 52 84 55 00

Diktervegen 8, 5532 Haugesund
Telefon: 52 70 60 00

Rådhusgaten 1, 4270 Åkrehamn
Telefon: 52 84 55 00