Velg en side

Elektriske familiebiler med inntil 7 seter og tilhengerfeste fra 299.900

De nye elektriske flerbruksbilene fra Opel og Citroën er romslige 5- eller 7-seters flerbruksbiler med plass til hele familien og mulighet for å trekke tilhenger.

Basert på samme plattform tar Citroën ë-Berlingo og Opel Combo-e Life plass i et segment der det frem til nå har vært svært begrenset med valgmuligheter.

Bilene utmerker seg med stort lastevolum og svært fleksible seteløsninger. De kan leveres med to skyvedører og i lengder på henholdsvis 4,4 og 4,75 meter.

Med et batteri er på 50 kWt, har bilene en rekkevidde på 280 kilometer (WLTP kombinert kjøring).

– Dette er biler som passer perfekt for familier som ønsker et utslippsfritt alternativ for å løse sine daglige behov for logistikk og god plass. Tilhengerfestet sørger for ytterligere fleksibilitet, og en hengervekt på inntil 750 kilo gjør at du kan trekke en vannscooter, frakte møbler eller enkelt transportere sykler, sier direktør for Stellantis Norge hos Bertel O. Steen, Simen Heggestad Nilsen.

Praktisk familiebil som mange har råd til

ë-Berlingo og Combo-e Life har en motor på 136 hestekrefter og et dreiemoment på 260 newtonmeter. Batteriet er plassert under gulvet og mellom akslingene, noen som verken reduserer plassen innvendig eller bakkeklaringen.

De nye fleksible personbilene fra Stellantis gir mange en mulighet for å skaffe seg en svært praktisk familiebil til en fornuftig pris. Med utgangspunkt i startprisen på 299.900 kroner pluss levering, kan du velge det utstyrsnivået som passer for dine behov. Prispåslaget for å øke antallet seter fra 5 til 7 er på under 8000 kroner.

Plass og fleksibilitet

Både ë-Berlingo og Combo-e Life kan leveres i to lengder. Allerede fra lengde 1 i 5-setersversjon rommer den 775 liter under hattehylla. I en lang 7-seters versjon rommer bagasjerommet inntil 4.000 liter med setene lagt ned. Rad to felles da flatt ned, mens tredje rad kan tas ut.

Legger du ned passasjersetet i L2 kan du enkelt transportere objekter på inntil 3,44 meter.

For ekstra romfølelse kan bilene leveres med panoramatak som gir passasjerene mulighet til å se både stjernehimmel og solskinn. Dette i kombinasjon med lagringsplass i taket, gjør det til en favoritt både blant barn og voksne.

Kundene kan velge mellom et standard 60/40-delt baksete, eller tre individuelle seter. Uansett hvilken løsning du velger, har alle setene på andre rad Isofix-fester som standard. Det gir plass nok til tre barneseter ved siden av hverandre.

Sikkerhet og komfort

De nye praktiske familiebilene fra Stellantis kommer med alt komfort- og sikkerhetsutstyr som vi kjenner fra andre personbilene. Det inkluderer utstyr som head-up-display, aktiv filholder, skiltgjenkjenning, kollisjonsvarsling og automatisk nødbrems med fotgjengeroppdagelse.

Sentralt i midtkonsollen sitter en 8-tommers skjerm og infotainmentsystemet støtter både Apple CarPlay og Android Auto.

Parkeringssensorer foran og bak sørger for å varsle føreren om hindringer, også i blindsonen. Avhengig av utstyrsnivå får du også ryggekamera med 180-graders synsvinkel.

For den som trenger ekstra grep for å ta seg helt opp til hytta, kan bilene også utstyres med et avansert IntelliGrip-system.

Salget av Citroën ë-Berlingo og Opel Combo-e Life starter nå, og de første bilene er på plass i Norge mot slutten av året.

Diktervegen 8, 5532 Haugesund
Telefon: 52 70 60 00

Rådhusgaten 1, 4270 Åkrehamn
Telefon: 52 84 55 00

Diktervegen 8, 5532 Haugesund
Telefon: 52 70 60 00

Rådhusgaten 1, 4270 Åkrehamn
Telefon: 52 84 55 00