Velg en side

Ny varebil skulle hentes torsdag, men Thomas ville det annerledes /

Torsdag skulle Solstein hente sin splitter nye Opel Vivaro, og alt var klart for overlevering. Men når Thomas fikk høre om dette, måtte hele overleveringen endres. Thomas hadde nemlig vært med på alle de tidligere overleveringene av biler fra Åkra Bilimport til Solstein, og sånn skulle det fortsette.

Torsdag skulle Solstein hente sin splitter nye Opel Vivaro, og alt var klart for overlevering. Men da Thomas fikk høre om dette, måtte hele overleveringen utsettes. Thomas hadde nemlig vært med på alle de tidligere overleveringene av biler fra Åkra Bilimport til Solstein, og sånn skulle det fortsette.

Thomas Thorsen hadde nemlig ikke mulighet til å være med på torsdagen, så da ga han klar beskjed om at bilen måtte hentes på fredag. Og slik ble det.

Når endelig fredagen kom, var Thomas på plass presis klokken 13.00 som avtalt. Da fikk han sett den nye varebilen for aller første gang. Thomas synes bilen var knallfin, og gledet seg til å sitte i den. Bilen skal brukes til å kjøre ut frukt fra Solstein til kunder rundt om i distriktet.

Selger Kjell Elias Håkonsen overleverte Thomas en ryggsekk som innehold T-skjorter, genser, caps og annet knask. Thomas satte også stor pris på en iskald Cola Zero.

Åkra Bilimport takker Solstein for handelen, og ønsker Thomas lykke til i den nye bilen. Vi gleder oss allerede til neste overlevering, og et nytt besøk av Thomas.

Rådhusgaten 1 – 4270 Åkrehamn
Telefon: 52 84 55 00