Velg en side

Opel Mokka-e

Gir deg det beste fra to verdener: Design inspirert av fortiden, teknologi utviklet for fremtiden. Mokka-e designet er inspirert av legendariske Opel Manta. Nykommeren er i salg nå.

INGEN REKKEVIDDEANGST

Neste generasjonens batteriteknologi gir deg en rekkevidde på opptil 322 km i henhold til WLTP* på bare en enkelt lading.

 *foreløpig

RASK LADING

Bilen lades raskt og enkelt hjemme eller på en offentlig stasjon. På bare 30 minutter kan du få opptil 80 % av rekkevidden. Takket være de fleksible ladealternativene til Mokka-e kan du kjøre helt uten rekkeviddeangst.

FORDELER MED ELBIL

Si farvel til skyhøye bensin- og dieselpriser, engangsavgift og moms. Velkommen til reduserte bompenger, minimalt vedlikehold og lave driftskostnader. 

BEST I KLASSEN

KLAR TIL START

Mokka-e drives forover av et kraftig litiumionbatteri på 50 kWh. 216 celler med høy energitetthet og avansert varmestyring betyr lang levetid og lang rekkevidde. Rekkevidden blir enda lengre med forbedret gjenvinning av bremseenergi.
Straks du tar foten av gasspedalen, gjenvinnes kinetisk energi når bilen bremser. Denne energien bidrar til å øke bilens rekkevidde. I den høyeste innstillingen (B-modus) kan du stort sett kjøre uten å bremse på vanlig måte. Dette reduserer slitasje og tilhørende vedlikeholdskostnader. 

ELEKTRISK YTELSE

Den helelektriske drivlinjen sørger for et umiddelbart dreiemoment på 260 Nm. De lette, permanentmagnetiserte, elektriske synkronmotorene på 136 hk er perfekt balansert for å takle smale bygater og brede veier på en enkel og smidig måte. 

KRAFTFULL OG STILLEGÅENDE

Mokka-e passer godt til en moderne og travel livsstil. I den lydisolerte og romslige kupeen samler du energi mens du kjører. Her har du tid og rom til å høre deg selv tenke eller føle musikken på kroppen. 

TILPASSET KJØRESTILEN DIN

Med kjøremodusene Sport, Eco og Normal kan du tilpasse Mokka-e til din kjørestil. Hver enkelt modus har egne innstillinger for blant annet giringstider, pedalbruk, servostyring og kjølefunksjoner. Sport-modus øker kjøredynamikken, i Eco-modus kjører du mer effektivt, og Normal-modus utgjør en kombinasjon av de to. 

OVERVÅKING AV BILDATA

Mokka-e har avanserte sensorer og bildataovervåkingssystemer som gir deg en intuitiv oversikt over kjøreforhold og energiforbruk. 

DESIGN

FORMER OG PROPORSJONER

Den nye Mokka-e med banebrytende design viser vei mot Opels fremtid. Med elegant crossover-silhuett og kraftfull fremtoning utstråler bilen selvtillit i hver linje og kurve. Mokka-e har et spenstig utseende og skiller seg ut fra mengden med selvsikkerhet og særpreg. 

TØR Å VÆRE ANNERLEDES

Kupeen preges av en ny retning innen tysk design. Innvendig har bilen gjennomgått en komplett digital forvandling, der kjøreopplevelsen er tatt til et nytt nivå. Unike kombinasjoner av stoffer, dekorelementer og taktrekk skaper en individuell stil. 

SPREK OG SPENSTIG FRA ALLE KANTER

Mokka-e er full av spennende designdetaljer og innovative funksjoner. Det er mye å oppdage, fra drivlinjen til de utpregede full-LED-baklyktene som gjenspeiler den karakteristiske Vizor-fronten. 

DET EKSTRAORDINÆRE ER STANDARD

Til Mokka-e kan du velge mellom markante signaturfelger og en rekke stilige 16-, 17- eller 18-tommers lettmetallfelger. Dette er det perfekte tilbehør som gjenspeiler de smidige kjøreegenskapene til Mokka-e. 

EN PERSONLIG STIL

Skill deg ut fra mengden med unike designelementer. Mokka-e har allerede et spesielt utseende, som du kan fremheve med valg av tak og panser. 

ET NYTT IKON

Vizor er Opels nye signatur. Mange sensorer og funksjoner er elegant integrert i denne spennende nye fronten som utgjør det nyeste av Opels bildesign. 

SIKKERHET OG INNOVASJONER

MATRIX LED-FRONTLYKTER

IntelliLux LED® Matrix-lykter gir fremragende sikt i alle situasjoner. Du kan kjøre komfortabelt med kraftige fjernlys uten fare for å blende andre førere. 

AUTOMATISK CRUISE CONTROL

Med automatisk cruise control får du en komfortabel og avslappende kjøretur samtidig som sikkerheten ivaretas. Systemet akselererer og bremser automatisk for å holde en konstant avstand til kjøretøyet foran. 

AUTOMATISK NØDBREMS

Den automatiske nødbremsen i Opel Mokka-e registrerer fotgjengere og kjøretøyer og hjelper deg å unngå eller redusere følgene av en kollisjon. Systemet inngår i en komplett førerassistentpakke som også inkluderer filholderassistent og filskiftevarsler. I hastigheter inntil 30 km/t, som er hastigheten ved de fleste kollisjoner, kan den automatiske nødbremsen bremse Mokka-e til den står i ro. I høyere hastigheter kan systemet bremse bilens hastighet med opptil 50 km/t og redusere følgene av en kollisjon betraktelig. 

DIGITALT INSTRUMENTPANEL

Opel Pure Panel gjenspeiler den enkle og elegante stilen til Mokka-e. Det strømlinjeformede 12-tommers førerinformasjonsdisplayet kan tilpasses og viser informasjonen oversiktlig uten distraherende elementer. 

RYGGEKAMERA MED 180-GRADERS PANORAMAVINKEL

Panoramakameraet gir deg 180°-sikt bakover. Kameraet oppdager og fremhever objekter i nærheten og viser også trafikk på sidene av bilen, noe som er spesielt nyttig når du rygger ut på veien. 

PARKERINGSASSISTENT

Det er enkelt å parkere når den avanserte parkeringsassistenten til Mokka-e styrer bilen på plass. Du trenger bare bruke bremse- og gasspedalen. Systemet kan hjelpe deg å finne en parkeringsluke i nærheten, vurdere om den er stor nok, og også styre bilen ut av luken etterpå. 

FØRSTEKLASSES KOMFORT

AVANSERT KOMFORT

Seter med god støtte sørger for høy komfort i Mokka-e. Førersetet har i tillegg massasjefunksjon. 

VARMEFUNKSJONER

På kalde dager er det deilig med varme i setene. Forsetene i Mokka-e har tre varmenivåer, og rattet har også varmefunksjon.

ALLSIDIG

Mokka-e har en romslig kupé og smarte løsninger som er nyttige, enten du skal frakte mye last eller ha med deg hele familien pluss bagasje. Baksetene kan slås ned i forholdet 40:60 for å øke bagasjeromsvolumet og skape fleksible muligheter for gjennomlasting. 

NETTBASERTE LØSNINGER

NAVIGASJON

Opels avanserte navigasjonssystem med berøringsskjerm veileder deg langs ruten og gir deg trafikkoppdateringer i sanntid, informasjon om ladestasjoner i nærheten samt om hvor du finner ledige ladeplasser. Velg mellom Multimedia Navi Pro med 10-tommers skjerm og navigasjonstjenester i sanntid og Multimedia Navi med 7-tommers skjerm. 

INFOTAINMENT

Mokka-e er fullt kompatibel med Apple CarPlay og Android AutoBluetooth®-strømming, USB-porter og et sekspunkts lydsystem som lar deg nyte musikk på turen. 

TRÅDLØS LADING

For å unngå ledningskaos i din Mokka-e kan du lade enhetene dine med en integrert trådløs lader*. Innebygde bevegelsessensorer forhindrer trådløs overbelastning av enhetenes batterier når du kjører på humpete veier. 

* Ekstrautstyr

VIDEO: SMARTE HOVEDLYKTER

De adaptive hovedlyktene til Mokka-e tilpasser seg automatisk for å gi deg best mulig sikt og høyest mulig sikkerhet på veien. Her kan du se hvordan de fungerer.

VIDEO: KJØREKOMFORT

Førerplassen i Mokka-e gir god støtte og høy komfort. Her kan du se nærmere på komfortfunksjonene, blant annet setevarme og massasjefunksjon.

Diktervegen 8, 5532 Haugesund
Telefon: 52 70 60 00

Rådhusgaten 1, 4270 Åkrehamn
Telefon: 52 84 55 00

Diktervegen 8, 5532 Haugesund
Telefon: 52 70 60 00

Rådhusgaten 1, 4270 Åkrehamn
Telefon: 52 84 55 00