Velg en side

Opel Vivaro-e

Den nye Opel Vivaro-e er et førsteklasses valg for bedrifter som trenger pålitelige biler som er perfekt tilpasset bedriftens behov.

Fra kr. 391.900,-

Vivaro-e fås i tre lengder og med to batteripakker for en rekkevidde på inntil 330 km (WLTP). Med denne varebilen kan du kjøre utslippsfritt både i byen og på lengre kjøreturer.

Smarte løsninger for bedrifter

I den nye Vivaro-e har du en digital oversikt lett tilgjengelig som viser deg all informasjonen du trenger på kjøreturen. e-INFO-instrumentpanelet viser en oppdatert grafisk oversikt som gjør det enklere å planlegge.

Høy nyttelast

I likhet med Vivaro med forbrenningsmotor har nye Vivaro-e imponerende lasteegenskaper. Bilens maksimale nyttelast på 1200 kg er klassens beste, den har et svært konkurransedyktig lastevolum på inntil 6,6 kubikkmeter og maksimal lastelengde på opptil 4 meter.

Kjør utslippsfritt både i byen og på motorveien

Med helelektrisk drift og en rekke førerassistentsystemer gir den nye Vivaro-e deg rekkevidden, effektiviteten og sikkerheten du trenger i din arbeidshverdag.

BEST I  KLASSEN

PERFEKT INTEGRERT BATTERI

Den nye Opel Vivaro-e fås med et batteri på 50 kWh og rekkevidde på inntil 230 km eller et batteri med 75 kWh og inntil 330 km. Konstruksjonen og plasseringen av batteriet gjør at Vivaro-e får et lavt tyngdepunkt og god plass innvendig.

STILLEGÅENDE

Tiltrekk deg oppmerksomhet av de riktige grunnene. Den stillegående elektriske driften gjør den nye Vivaro-e perfekt for kjøring i sentrums- og boligområder. Den forurenser verken med støy eller eksos. Det er også lite støy inne i Vivaro-e. Det reduserer stressnivået på lange arbeidsdager. 

GJENVINNING AV BREMSEENERGI

Ingen del av arbeidsdagen er bortkastet med den nye Vivaro-e. Straks du tar foten av gasspedalen, gjenvinnes kinetisk energi når bilen bremser. Denne energien bidrar til å øke bilens rekkevidde. I den høyeste innstillingen (B-modus) kan du stort sett kjøre korte kjøreturer uten å bremse på vanlig måte. Dette reduserer slitasje og tilhørende vedlikeholdskostnader. 

RASK OG ENKEL LADING

Batteriene med 50 kWh / 18 moduler og 75 kWh / 27 moduler har høy energitetthet. De kan lades fra null til 80 % på henholdsvis 32 og 48 minutter med en offentlig lader på 100 kW. Med en integrert lader på 7,4 eller 11 kW kan du gjøre Vivaro-e klar for hele neste arbeidsdag over natten. 

OVERVÅKING AV BILDATA

Den nye Vivaro-e har avanserte sensorer og systemer for overvåking av bildata som gir deg en detaljert oversikt over kjøreforhold, rekkevidde og strømforbruk. 

LAVE DRIFTSKOSTNADER

Det er økt fokus på luftkvalitet i byer, og utslippsfrie soner blir stadig mer vanlig. Elektriske varebiler er derfor i økende grad avgjørende for kostnadseffektiv virksomhet. Med Vivaro-e trenger du ikke tenke på varierende drivstoffpriser, og du slipper unna de fleste avgifter. Du kan derimot dra fordel av svært konkurransedyktige driftskostnader og statlige støtteordninger. 

ALLSIDIG

STØRRELSER

Vivaro-e kommer i tre størrelser som alle er kompakte utvendig og romslige innvendig. 

AKKURAT PASSE STOR

Elektriske skyvedører gir en stor og god døråpning  for passasjerer og last, mens høyden på under 1,9 meter gjør at den kan kjøres inn i de fleste parkeringshus. 

KAROSSERIVARIANTER

Vivaro-e fås i tre karosserivarianter med ulike funksjoner for ulike behov. 

LAST

FLEXCARGO

Den innovative passasjerbenken FlexCargo® med plass til to personer gir stor fleksibilitet, svært konkurransedyktig lastevolum på opptil 6,6 mog lastelengde på opptil 4 meter. 

NYTTELAST

Med nyttelastpå inntill 1275 kg får du med deg mer hver gang og kan kutte ned på kilometerne.

SKYVEDØRER

To elektriske skyvedører og handsfree-funksjon gir enkel tilgang til det store lasterommet, også når du har hendene fulle.

MOBILT KONTOR

JUSTERBART BORD

Med FlexCargo® passasjerbenk for to personer blir Vivaro-e et rullende kontor, med justerbart bord som både føreren og forsetepassasjeren kan bruke. 

SETEVARME

Kupeen i Vivaro-e  er både romslig og komfortabel, og med setevarme i forsetene holder du deg god og varm på hustrige dager.

OPPBEVARING

Med flere åpne oppbevaringsrom i instrumentpanelet, holdere til 1,5-litersflasker i dørene og hanskerom med kjølefunksjon har Vivaro-e plass til det aller meste. 

FØRERASSISTENTER

FØRERASSISTENTPAKKE

Det er ikke alltid like lett å holde seg våken. Tretthetsvarslingen analyserer kjøremønsteret ditt ved hjelp av frontkameraet og rattet og varsler deg når det er på tide med en liten pause.

SIKKERHETSPAKKE FOR FØRER

Blindsonevarsleren registrerer kjøretøyer i blindsonen ved hjelp av sensorer og varsler deg med lyssignaler i sidespeilet. Det bidrar til å forhindre forbikjøringsulykker. Frontkollisjonsvarslingen overvåker området foran bilen og varsler om fare for kollisjon med kjøretøyer eller fotgjengere. Om nødvendig kobles den automatiske nødbremsen inn.

HEAD-UP-DISPLAY

Vivaro-e er en av svært få biler i dette segmentet som er utstyrt med head-up-display.  Viktig informasjon, blant annet hastighet og avstand, projiseres midt i førerens synsfelt.

Diktervegen 8, 5532 Haugesund
Telefon: 52 70 60 00

Rådhusgaten 1, 4270 Åkrehamn
Telefon: 52 84 55 00

Diktervegen 8, 5532 Haugesund
Telefon: 52 70 60 00

Rådhusgaten 1, 4270 Åkrehamn
Telefon: 52 84 55 00