Velg en side

OPEL ZAFIRA-E LIFE

Det nye flaggskipet Opel Zafira-e Life er førsteklasses komfort på fire hjul. Den helelektriske drivlinjen sørger for at passasjerene får en mer stillegående og behagelig reise.

Flerbruksbil med nullutslipp

Nye Zafira-e Life er en førsteklasses flerbruksbil med kostnadseffektiv helelektrisk drift. Den byr på utslippsfri kjøring og fleksible og praktiske funksjoner i særklasse. Zafira-e Life kombinerer høy komfort og gunstige driftskostnader og leveres i to ulike lengder og to batteristørrelser for rekkevidde opptil 330 km.

Et komplett utvalg avanserte førerassistansesystemer sørger for sikkerheten. Her finner du blant annet aktiv filholderassistent, tretthetsvarsling, head-up-display og 180-graders ryggekamera og Xenon-hovedlykter.

Skreddersydd til dine behov

Helelektriske Zafira-e Life byr på fleksible løsninger, og med to ulike lengder fra  4,95 meter til romslige 5,30 meter kan du velge nøyaktig den størrelsen som passer dine behov. Med plass til opptil ni seter kan nye Zafira-e Life raskt tilpasses virksomhetens behov og hver enkelt jobb. Andre og tredje seterad kan skyves for- eller bakover for å få ekstra beinplass.

 

Alltid beredt

Instrumentpanelet i nye New Zafira-e Life gir en ryddig, intuitiv og oppdatert grafisk oversikt over strømforbruk, rekkevidde og lading, slik at du enkelt kan planlegge alle dagens kjøreturer.

Med mulighet til å velge batteri med rekkevidde på opptil 230 eller 330 kilometer gir utslippsfrie Zafira-e Life deg fleksibiliteten du trenger – om du bare skal noen få kvartaler eller skal ut på langtur. Førerplassen er designet med fokus på komfort og har forbedret førerinformasjonsdisplay, massasjefunksjon i setet og førsteklasses ergonomi. Førerne vil sette pris på smidigheten, dynamikken og elektromotorens umiddelbare dreiemoment – og selvfølgelig den behagelige og trygge kjøreopplevelsen som kjennetegner Opel.

Luksus på hjul i elektrisk utgave

Passasjerene vil raskt finne seg til rette i den romslige kupeen til Zafira-e Life, der de kan jobbe eller slappe av i førsteklasses komfort. Den fleksible seteløsningen med plass til opptil ni personer pluss bagasje dekker alle behov. Nye Zafira-e Life er utstyrt Multimedia Navi med 7-tommers skjerm, infotainment, tilkoblingsmuligheter og navigasjonstjenester i sanntid. Med Apple CarPlay får fører og passasjerer enkelt tilgang til musikk og annet innhold de har på smarttelefonen.

MODELLER

BUSINESS

 • 9 seter
 • Hurtiglading DC inntil 100 kW
 • Normalladeinntak / OnBoard-lader (1-fas) AC 7,4 kW
 • Multimedia 7″ Touchscreen med DAB+ Radio, Bluetooth, Speiling av telefon via USB
 • E-REMOTE appstyring av klima og lading (forvarming/kjøling)
 • Manuell aircondition
 • Cruisecontrol med hastighetsbegrenser
 • Parkeringssensor bak
 • Førerassistentpakke
 • Sikkerhetspakke

INNOVATION

I tillegg til Business:

 • 3-eikers skinnratt med multifunksjon
 • Elektronisk klimaanlegg (2-soners)
 • Klimaanlegg i tak (seterad 2 & 3)
 • Bi-Xenon (hovedlys)
 • Parkeringssensor foran og bak
 • 180° Ryggekamera
 • Keyless nøkkelløs åpning og start
 • 17» stålfelger med heldekkende kapsel

ELEGANCE

I tillegg til Innovation:

 • 8 seter i skinn (seterad 2 & 3 skyvbare)
 • Førersete og passasjersete foran med massasjefunksjon
 • Panorama glasstak
 • Deluxe HiFi Pack høyttalare
 • Navigasjon 5.0 IntelliLink
 • Head-Up Display
 • 230V strømuttak (seterad 2)
 • Elektriske skyvedører med handsfree-funksjon
 • 17″ Aluminiumsfelger ‘BiColor Diamont cut

PERFEKT INTEGRERT BATTERI

Den helelektriske og utslippsfri drivlinjen i nye Zafira-e Life får strøm fra et kraftig litiumionbatteri som gir en rekkevidde på opptil 230 eller 330 km. Celler med høy energitetthet, avansert varmestyring og balansert integrering i chassiset gir lang driftstid og pålitelig rekkevidde, mens det lave tyngdepunktet gir stabile, balanserte kjøreegenskaper. 

STILLEGÅENDE

Den helelektriske og stillegående drivlinjen i nye Zafira-e Life sørger for at passasjerene får en stille, avslappende og svært behagelig kjøretur.  Det gjør at bilen også er perfekt til henting og levering i boligområder. 

GJENVINNING AV BREMSEENERGI

Nye Zafira-e Life gir en smidig kjøreopplevelse som i tillegg er energi- og kostnadseffektiv. Straks du tar foten av gasspedalen, gjenvinnes kinetisk energi når bilen bremser. Denne energien bidrar til å øke bilens rekkevidde. I den høyeste innstillingen (B-modus) kan du stort sett kjøre korte kjøreturer uten å bremse på vanlig måte. Dette reduserer slitasje og tilhørende vedlikeholdskostnader. 

RASK OG ENKEL LADING

Nye Zafira-e Life har rask lading slik at du alltid er klar. Batteriet med 50 kWh og 75 kWh har høy energitetthet og lades til 80% på henholdsvis 32 minutter og 48 minutter med en offentlig lader på 100 kW. Med integrert lading og hjemmelading er Zafira-e Life et umerket valg for alle som vi ha en komfortabel, miljøvennlig, fleksibel og kostnadseffektiv minibuss uten rekkeviddeangst. 

OVERVÅKING AV BILDATA

Nye Zafira-e Life er utstyrt med avanserte sensorer og systemer som overvåker ulike bildata og gir detaljert informasjon om rekkevidde, kjøreforhold og energikostnader, slik at du alltid har full oversikt og kan kjøre mest mulig effektivt. 

ELBIL LØNNER SEG

Glem alt om skyhøye drivstoffpriser, nullutslippssoner og økte bilavgifter. I bymiljøer er elektrisk transport fremtiden for virksomheter som vil være kostnadseffektive. Den elektriske drivlinjen gir nye Zafira-e Life en svært konkurransedyktig livsløpskostnad. 

ELEKTRISKE SKYVEDØRER

To elektriske skyvedører* gir store døråpninger på begge sider, slik at det blir enkelt og trygt for passasjerene å komme seg ut og inn.

Ekstrautstyr eller standard, avhengende av versjon.

NØKKELFRI ADGANG OG START

Med Keyless nøkkelløs åpning og start* kan du sette deg inn og kjøre uten å ta fram bilnøkkelen. Du trenger bare ha den i lommen, vesken eller et annet sted i umiddelbar nærhet.

Ekstrautstyr eller standard, avhengende av versjon.

BAKRUTE SOM KAN ÅPNES

Bakruten kan åpnes* uten at bakluken åpnes. Det gjør det enkelt å legge inn små gjenstander i bagasjerommet og kan også være kjekt når det er dårlig plass.

* Ekstrautstyr eller standard, avhengende av versjon.

RYGGEKAMERA

Med et ryggekamera* som viser et 180-graders panoramabilde av området bak bilen på en 7-tommers berøringsskjerm*, er det ingen grunn til å la seg stresse av parkering og rygging.

* Ekstrautstyr eller standard, avhengende av versjon.

SIKKERHETSSYSTEMER

Blindsonevarsleren* registrerer kjøretøyer i blindsonen ved hjelp av sensorer og varsler deg med et visuelt signal i sidespeilet for å forhindre forbikjøringsulykker. Frontkollisjonsvarslingen* overvåker området foran bilen og varsler om fare for kollisjon med kjøretøyer eller fotgjengere.

* Ekstrautstyr.

HEAD-UP DISPLAY

Zafira-e Life er en av svært få biler i dette segmentet som er utstyrt med head-up-display*. Viktig informasjon, blant annet hastighet og avstand, projiseres på frontruten, midt i førerens synsfelt.

* Ekstrautstyr eller standard, avhengende av versjon.

PANORAMA GLASSTAK

Zafira-e Life leveres med panoramatak* som slipper inn mye lys og gir en luftig og åpen atmosfære.* Hvis sollyset blir for sterkt, er det bare å trekke ut rullegardinene.

* Standard Elegance, ikke mulig til Business versjon.

FØRSTEKLASSES KOMFORT

Unn deg litt ekstra luksus med massasjeseter*. Massasjefunksjon leveres til begge forsetene.

Uansett årstid holder du deg god og varm i Zafira-e Life med setevarme* i forsetene.

* Standard til Elegance.

AUTOMATISK KLIMAANLEGG

Med tosoners automatisk klimaanlegg* kan temperaturen i for- og baksetene stilles inn separat.

* Ekstrautstyr eller standard, avhengende av versjon.

TA KONTAKT FOR MER INFORMASJON

Diktervegen 8, 5532 Haugesund
Telefon: 52 70 60 00

Rådhusgaten 1, 4270 Åkrehamn
Telefon: 52 84 55 00

Diktervegen 8, 5532 Haugesund
Telefon: 52 70 60 00

Rådhusgaten 1, 4270 Åkrehamn
Telefon: 52 84 55 00